Krijgsman Retail Services.

Een grote familie.

Wat begon met de huis-aan-huis verkoop van boter is nu, 75 jaar later, uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 vestigingen door heel Nederland. Dat alles dankzij de succesvolle franchiseformule in de ready-to-eat markt.

over-franchisebedrijf-krs
Een reis door de tijd.

Onze geschiedenis.

KRS verkocht in 1945 huis-aan-huis. Onze eerste winkel groeide uit tot een kleinschalige organisatie poelierswinkels. Die transformeerden we tot een succesvol franchisebedrijf.

1945

Hoe het begon.

De geschiedenis van KRS begint zonder kip. Grootvader Krijgsman (de opa van de huidige directie) begon ruim 70 jaar geleden met huis-aan-huis verkoop van boter.

franchise-bedrijf-krs-oorsprong
1945
1955

Krijgsman Poeliers.

De oprichting van Krijgsman Poeliers. Meerdere poelierszaken onder dezelfde naam werden gerund door grootvader Krijgsman en zijn zoons. Later werden ervaren bedrijfsleiders bij de zaken betrokken.

krijgsman-poeliers-franchise
1955
1993

Franchiseformule Kippie.

Oprichting van franchiseformule Kippie. Hiermee werd ingespeeld op de trend naar kant-en-klare kipproducten van topkwaliteit. Deze winkels werden gerund door franchisenemers in plaats van bedrijfsleiders.

1993
2012

Kippiepannen.

In 2012 begonnen we met de verkoop van de zogenaamde Kippiepannen. Kant-en-klare hapjes en maaltijden uit onze winkels verkocht werden nu ook aangeboden als 'pan-variant'.

2012
2015

Nieuwe generatie.

De derde generatie Krijgsmannen: Willem, Pieter, Arnoud en Huib vormen de directie van KRS. Zij nemen het stokje over van hun vaders en grootvaders.

krijgsman-franchise-bedrijf
2015
2016

De eerste webshop.

Lancering van de eerste webshop van KRS plaats. Op www.kippie.nl kunnen klanten de bekende Kippiepannen bestellen en afhalen in een winkel naar keuze.

2016
2017

Bezorging door heel Nederland.

KRS gaat gekoeld aan huis bezorgen. Klanten kunnen via www.kippie.nl een Kippiepan bestellen en thuis laten bezorgen.

krs-franchise-diensten-belevering
2017
2017

Nieuwe huisstijl.

De formule van Kippie krijgt een nieuwe, frisse en eigentijdse huisstijl. Van logo en promotiemateriaal tot aan winkelinrichting, alles krijgt een update.

huistijl-kippie-krs
2017
2019

50ste Kippie-winkel.

Opening van de vijftigste Kippie-winkel in winkelcentrum de Aarhof in Alphen aan den Rijn.

kippie-alphen-aan-den-rijn
2019
2020

Verhuizen.

KRS verhuist distributiecentrum en hoofdkantoor van Poeldijk naar Waddinxveen. Onze nieuwe panden zijn speciaal gebouwd voor KRS met veel focus op de toekomst.

voordelen-franchise-organisatie
2020
Bedrijfswaardes.

Kom bij ons in de familie.

familiebedrijf-krs-krijgsman

Een echt familiebedrijf.

Grootvader Krijgsman begon meer dan 70 jaar geleden met de verkoop van boter, kip en eieren. Samen met zijn drie zoons runde hij vele jaren eigen poelierswinkels. Nu staat de derde generatie aan het roer. Dat zijn drie broers: Willem, Pieter en Huib en neef Arnoud.

franchise-avond-krs

De franchise familie.

Als je onderneemt bij KRS, maak je deel uit van de grote en gezellige franchise-familie. Jaarlijks organiseren we franchiseavonden waar gastsprekers iets vertellen over de foodbranche, trends in de markt of klantbinding.

franchise-bedrijf-krs

Korte lijntjes.

We organiseren geregeld bijeenkomsten op het kantoor van KRS. Daar stellen we de actiekalender voor het komende jaar op of leggen we nieuwe systemen en ontwikkelingen uit. Franchisenemers spreken elkaar geregeld en sparren over zaken die in de winkel spelen. Franchisenemers spreken medewerkers en directieleden van KRS dagelijks. De directie staat zelf vaak nog op de werkvloer, bijvoorbeeld bij de opening van een winkel.

Wil jij deel uitmaken van de KRS-familie?

Wil je nog meer over ons te weten komen?

wie-we-zijn-over-ons