Onze franchiseprocedure.

Hoe word jij franchisenemer bij KRS?

Om franchisenemer bij KRS te worden doorloop je een selectieprocedure.
Allereerst vul je ons franchiseformulier in waarna er tijd is voor verdere informatie uitwisselingen en betere kennismaking. Er wordt gekeken of wij als bedrijf (KRS) en jij als persoon bij elkaar passen.

Hieronder kun je onze franchiseprocedure stap voor stap doornemen. Zo weet je precies wat je van ons als organisatie kunt verwachten en wat er allemaal voorafgaat aan het openen van een Kippie-winkel.

franchise-procedure-krs
Stap voor stap.

Onze franchiseprocedure.

Stap 1

Stap 1: Brochure aanvraag.

Heb je de informatie op onze website doorgenomen en ben je nieuwsgierig geworden naar onze formules?
Je kunt via de website onze franchisebrochure of andere documenten aanvragen met aanvullende informatie!

ervaring-franchise-kippie-werkweek
Stap 1
Stap 2

Stap 2: Het franchiseformulier.

Na de brochure aanvraag krijg je ons franchiseformulier per mail opgestuurd. We vragen om aanvullende (persoons)gegevens en er is ruimte voor extra vragen van jouw kant.

diensten-franchise-bedrijf
Stap 2
Stap 3

Stap 3: Telefonisch contact.

Vervolgens volgt er meestal eerst een telefonisch gesprek. Tijdens dat gesprek worden algemene vragen van beide kanten beantwoord. Hierna kan er wellicht afspraak op kantoor van KRS ingepland worden.

franchise-procedure-kippie-vissie
Stap 3
Stap 4

Stap 4: Gesprekken op locatie.

In dit oriëntatiegesprek vertellen wij jou graag meer over onze organisatie. Is er na dit gesprek wederzijdse interesse, dan volgen er meerdere gesprekken om samen te bekijken of franchisenemer zijn bij Kippie bij jou past. Ook zaken als financiën komen dan aan bod. Een assessment kan onderdeel zijn van onze franchiseprocedure.

succesvol-ondernemen-franchise
Stap 4
Stap 5

Stap 5: Meeloopdag(en).

Bij interesse adviseren wij altijd om minimaal 3 bestaande winkels te bezoeken en naar de ervaringen van de franchisenemers te vragen. Ook adviseren wij de kandidaat franchisenemer om een meeloopdag in te plannen om te bekijken of het werk in de winkel ook echt iets voor jou is.

opleiding-voor-franchise-bij-krs
Stap 5
Stap 6

Stap 6: Opleidings-procedure.

Als uit de gesprekken en de meeloopdagen duidelijk blijkt dat we er samen voor willen gaan, zal de opleidingsprocedure voortgezet worden. De franchise kandidaat zal enkele weken meelopen in verschillende bestaande Kippie-winkels. In de winkels zal de kandidaat zowel theoretisch (administratie, HACCP, etc.) als praktisch (werkritme, receptuur, bereiding, verkoop, etc.) worden opgeleid.

hoe-word-je-franchisenemer
Stap 6
Stap 7

Stap 7: Opening van jouw eigen winkel.

Als deze opleidingscyclus met succes wordt voltooid is de franchisenemer klaar om zijn eigen winkel te openen/over te nemen. Ook tijdens de openingsfase van jouw Kippie-winkel zal er een intensieve begeleiding zijn. Kippie ondersteunt startende ondernemers bij de opbouw van hun bedrijf. Denk aan de keuze van de locatie, het huren van de winkelruimte, de verbouwing en inrichting van de winkel, de financiering, andere (juridische) kwesties en het meelopen in de winkel tijdens de opening en minimaal 4 weken daarna. Hierna ben je in staat om zelfstandig een winkel te runnen.

kippie-gorinchem-franchise
Stap 7
Stap 8

Stap 8: Blijvende begeleiding.

Na de startfase van jouw onderneming wordt je blijvend ondersteund op verschillende gebieden. Denk aan ondersteuning op het gebied van (online)marketing, de webshop, filiaaladministratie, personeelszaken, klantenservice, etc.

voordelen-franchise-organisatie
Stap 8

Onze franchisebrochure staat vol met informatie.

Informatie over ons familiebedrijf, hoe KRS is ontstaan, wat wij doen voor onze franchisenemers en waar ons formules om draaien. Lijkt het jou interessant?

Download de brochure en leer ons kennen.

De groei van KRS.

Wij maken ondernemerschap makkelijk.

"Onze franchiseconcepten hebben zich inmiddels bewezen, maar de vrouw of vent maakt de tent!"

Teus Vlot

Expansie en acquisitie bij KRS 

Meer weten?

Er zijn nog veel meer klantverhalen en informatieve pagina's over KRS beschikbaar. Neem gerust alles door!

Ondernemer worden van jouw eigen winkel?

Voor veel mensen is het een droom: een eigen winkel openen midden in een stad of dorp. Wij zorgen ervoor dat jij deze droom kunt waarmaken.

onze-procedure