Samen duurzaam ondernemen.

KRS onderneemt klimaat neutraal.

In 2019 is KRS begonnen met de bouw van het nieuwe distributiecentrum en kantoor in Waddinxveen. Dit pand is volledig duurzaam, goed geïsoleerd en zelfvoorzienend. Er wordt geen gas gebruikt, enkel elektra. In de zomermaanden kan KRS het volledige pand volledig klimaat neutraal voorzien van elekra.

krs-onderneemt-duurzaam

Zonnepanelen en restwarmte.

Op het dak van ons pand liggen zo’n 1500 zonnepanelen. In de zomermaanden kunnen wij hier alle energie uit halen die nodig is om het gehele pand van elektra te voorzien.

Is er in de zomer te veel energie die wij oorspronkelijk niet kwijt kunnen? Dan wordt deze energie opgeslagen. Ook wordt er in sommige gevallen een paar graden verder gevroren en gekoeld in de koel- en vriesruimtes. Dit zodat er op minder zonnige dagen weer energie bespaard kan worden!

Ook de restwarmte van onze koelcel en vriescel wordt gebruikt. De warmte die de motoren afgeven wordt omgezet in energie. Hiermee worden de kantoorruimtes verwarmd.

In een goede zomer is ons pand volledig zelfvoorzienend!

1500

Zoveel zonnepanelen liggen er nu op ons dak! Er is ruimte voor meer. KRS is altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming.

 

duurzaam-krs-franchise

Nog meer verduurzaming bij ons op kantoor.

Naast de zonnepanelen op ons dak maken wij gebruik van een slim klimaatsysteem op kantoor en in de overige werkruimtes. Op die manier wordt alles op de meest zuinige mogelijkheid verwarmd en verbruikt.

Ook wordt er op dit moment plaats gemaakt voor elektrische laadpalen op onze parkeerplaats.

Machines die door onze expeditie worden gebruikt (zoals pompwagens en palletwagens) worden opgeladen met stroom die door ons zelf is opgewekt. Naast ons pand hebben wij een groot grasveld. Er lopen Quessant schapen rond om het gras te maaien en te bemesten.

Onze verantwoordelijkheid op andere vlakken.

Duurzame partners.

KRS werkt samen met duurzame partners op verschillende gebieden. Zo worden de bestellingen die een consument via de website van Kippie heeft besteld gekoeld bezorgd door een duurzame bezorgpartner. Zij bezorgen op basis van Solar energie. De laadbakken van deze wagens wordt gekoeld door zonne-energie.

Duurzame producten.

Wij werken met partners die hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Zo kopen wij onze kipproducten van Nederlandse bedrijven en Nederlandse slachterijen. Zij werken volgens de Nederlandse wetgeving en volgens de Nederlandse energie-regels.

producten-krs-formules

Jij wordt een duurzame ondernemer.

Wij leiden franchisenemers en werknemers op op een duurzame manier en leren hen alle basis verschijnselen aan om bijvoorbeeld derving en verspilling te voorkomen. Wij geven werknemers en franchisenemers de kans zich te ontwikkelen en staan in het hart van de maatschappij.

duurzaam-ondernemen-kippie-vissie
Krijgsman Retail Services.

Onze duurzame onderneming.

krs-onderneemt-op-een-duurzame-manier
krijgsman-nieuw-kantoor-en-dec
krs-zonnepanelen
voordelen-franchise-organisatie
Hier staan wij voor.

Samen ondernemen wij duurzaam.

krs-dc-hoofkantoor

Een duurzaam kantoor en distributiecentrum.

Ons kantoor en DC in Waddinxveen is zelfvoorzienend en gasvrij.


geen-derving-verspilling-krs

Geen verspilling in de winkels.

Wij leiden onze franchisenemers op zodat zij duurzaam kunnen ondernemen. Deze kennis dragen zij over naar hun personeel. Derving en verspilling zijn geen partij in onze winkels.

duurzame-producten

Duurzame producten.

In onze winkels worden alleen producten verkocht van goede kwaliteit en ingekocht bij duurzame partners.

 

Meer over ons te weten komen?

Naast verduurzaming en klimaatneutraal ondernemen staat er bij KRS nog veel meer hoog in het vaandel. Je kunt daar meer over lezen.

wie-we-zijn-duurzaamheid