Waar je ons kunt vinden.

Vestigingen.

Op dit moment telt KRS meer dan 60 vestigingen door heel Nederland. Is er dus altijd wel een locatie waar je onze formule een keertje kunt bezoeken! Bekijk hieronder waar je ons kunt vinden.

De winkels van KRS.

Kenmerkend voor ons.

producten-franchise-kippie

De lekkerste producten van top kwaliteit.

Bij Kippie worden producten van top kwaliteit in de winkels vers voor je bereid en klaargemaakt. Zo kun je er ter plekke van genieten of ervoor kiezen om het mee naar huis te nemen en daar te smullen. De producten van Kippie zijn niet alleen heerlijk, maar ook een lust voor het oog!

gemaksproducten-krs-franchise

Wij spelen in op de gemaks-trend.

De formule van KRS gaan mee met de tijd. Kippie speelt in op de gemaks-trend. In onze winkels wordt alles voor de consument gedaan zodat de producten thuis enkel opgewarmd hoeven te worden. Binnen no time staat er dus een heerlijke lunch of diner op tafel.

 

sfeer-winkels-krs

Een unieke sfeer in de winkels.

In onze winkels proef je de sfeer. De ondernemer is altijd aanwezig en adviseert en helpt de klant op ieder gebied. Het gezellige maar professionele team is contant bezig met taken als product bereiding en verkoop.

 

 

Wil jij een eigen winkel runnen?

Of wil je ons een locatie aanbevelen? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste kandidaten én naar de perfecte locaties.

HOME_Contact