KRS ontzorgt zodat jij tijd voor je klanten kunt maken.

Wij helpen je van jouw winkel een succes te maken.

Waarom vanaf niets een winkel opbouwen als je hulp kunt krijgen? KRS ontzorgt je bij het opzetten, openen én draaien van je winkel. Wij regelen onder meer administratie, inkoop, logistiek en marketing. Jij zorgt voor ons geheime succes-ingrediënt: tevreden klanten.

sjoerd-oortwijn-kippie-naaldwijk-ondernemer
Zaken die wij verzorgen.

Zo dragen wij bij aan jouw succes.

Inkoop en distributie.

Tevreden klanten zijn ons geheime ingrediënt. Wij helpen je die aantrekken met producten die voldoen aan onze eisen: kwaliteit, variatie en gemak. Wij kopen tegen een goede prijs zo duurzaam mogelijke kwaliteitskip in. Wij ontwikkelen verschillende marinades en bereidingswijzen zodat onze producten jouw klanten blijven verrassen. Jouw team zorgt voor de bereiding. Klanten hoeven het alleen nog op te warmen; in de eigen oven óf met onze bekende Kippie-pan.

diensten-service-franchise-krs

Loon- en filiaaladministratie.

Vanuit het hoofdkantoor in Waddinxveen verzorgen wij de professionele afhandeling van jouw financiële- en loonadministratie. Wij regelen daar ook randvoorwaarden zoals contracten voor jouw medewerkers. Daarnaast kijken we mee naar je cijfers zodat we samen koers houden richting succes.

voordelen-franchise-krs

Strategie en marketing.

Wij zorgen voor professionele communicatieondersteuning. We verzorgen de website en maken reclamemateriaal. Ook complexe zaken zoals de inkoop van reclametijd en advertenties regelen wij.

krs-franchise-bedrijf-diensten

Winkelinrichting en training.

Je kunt steunen op onze bijna 30 jaar ervaring als het gaat om winkelinrichting en keuze van locatie. Wij zorgen dat je vooraf goed bent opgeleid en weet wat je in de winkel te wachten staat. We helpen jouw filiaal openen én staan voor je klaar als je zelf aan de slag gaat. Een winkel beginnen is niet eenvoudig, maar met hulp kom je een stuk verder.

franchise-organisatie-krs
Boegbeeld van de zaak.

Zo bouw je zelf mee aan jouw succes.

Untitled design (3)

Filiaalmanagement.

Jij bent het kloppende hart van jouw winkel. Jij zorgt dat alles er piekfijn uit ziet en schoon is. Dagelijks sta je enthousiast klaar voor je klanten. Je kent de mensen die vaker komen en weet wat zij lekker vinden. Dat maakt van jou hét aanspreekpunt om nieuwe producten te leren kennen.

opleiding-voor-franchise-bij-krs

Productbereiding.

Natuurlijk draai je de winkel niet alleen. Jij werft een gedreven team dat jou ondersteunt. Je laat zien hoe onze producten bereid worden, stuurt de mensen aan en zorgt dat de winkel iedere dag opnieuw mensen binnenlokt met prachtige producten en de overheerlijke geur van vers bereid eten.

Meer weten over onze franchiseformule
en alles wat daarbij komt kijken?

etien-lommers
Opleiding en ondersteuning
Leer meer over benodigde vaardigheden.
Lees meer
bram-bliek
Franchisenemer worden
Leer meer over ons proces.
Lees meer

Ontzorgen, daar staan we voor.

“Wij richten de winkels in volgens de Kippie-formule. Vervolgens zoeken we iemand die van aanpakken weten om de winkel te runnen. Die nemen we veel werk uit handen. Alles wat je nodig hebt wordt geleverd. Dat geldt ook voor de kipproducten. Je hoeft ze alleen nog te kruiden, marineren en grillen. Dat geeft onze winkels een ambachtelijk karakter: langs welke Kippie-winkel je ook loopt, het ruikt er altijd heerlijk.”

Teus Vlot

Expansie, Krijgsman Retail Services

Maak jij van een Kippie filiaal een succesverhaal?

Wij leren je graag kennen. Neem contact op en wie weet wat we samen gaan bereiken?