Bij ons kun je mee met de ready-to-eat trend.

Wij maken het de consument makkelijk met kant-en-klare producten.

Jaren terug is de behoefte aan ready-to-eat ontstaan in de markt. Wij speelden hier met de Krijgsman Poelierswinkels al op in. De focus verschoof van verse kip naar kant-en-klare producten. Met Kippie bedienen wij deze nog steeds groeiende behoefte van de consument volledig.

ready-to-eat-franchise

Gemak is de basis van onze formule.

De groeiende behoefte aan gemak is niet meer weg te denken.
Met onze franchiseformule spelen we als geen ander in op de groeiende behoefte aan gemakt. Gemaksvoeding brengt ook uitdagingen met zich mee. Zo is variatie, aantrekkelijkheid van het product en gebruiksvriendelijkheid belangrijk. Wij zien dit als kansen en pakken ze met beide handen aan.

Ook gemak voor onze ondernemers.
Wij focussen ons niet alleen op het gemak van de consument, maar ook op dat van onze franchisenemers. De gehele bedrijfsvoering van KRS is gericht op het ontzorgen van onze ondernemers. Met uitgedachte formule, recepturen en werkwijzen in de winkels kan jij als franchisenemer je vooral bezighouden met waar het echt om gaat: klantcontact en het zorgen voor een toonbank vol met heerlijke producten.

"Hoe ik nieuwe klanten aantrek? Door goeie spullen te verkopen. Wij zijn altijd vriendelijk en werken hygiënisch."

Rawi Shriemisier

Franchisenemer Kippie Amsterdam - Osdorp

Klaar voor de toekomst.

De grootste trends in de foodretail.

Ready-to-eat, niet meer zelf koken.

Al jarenlang neemt de vraag naar gemak en gemaksproducten vanuit de consument toe. Mensen koken minder zelf en willen zo veel mogelijk gemak ervaren. De gebruikservaring moet sneller, zodat er meer tijd is voor andere zaken in je toch al drukke leven. Hier speelt KRS volledig op in. Het gehele assortiment van Kippie is kant-en-klaar. Er is genoeg variatie. Je kunt iedere dag van de week iets anders meenemen.

gemak-trend-food

Een makkelijke plek om te eten.

De trend laat ook zien dat consumenten op andere momenten en op andere plekken gaan eten. Ook daar spelen wij met de inrichting van onze winkels op in. Bij Kippie maken we belegde broodjes (en andere producten) ter plekke voor je klaar. Bij sommige filialen staan statafels waar je rustig kunt eten. Wil je de producten mee naar huis nemen of onderweg opeten? Dan kan dat natuurlijk ook.

gemak-ready-to-eat-franchise

Online bestelmogelijkheden.

Klanten zijn steeds meer online aanwezig. Daar nemen ze de tijd om zich te oriënteren. Met onze webshop spelen wij hierop in. Klanten kunnen alle producten, bereidingswijzen en andere informatie online vinden. Ook kunnen zij makkelijk online bestellen. Daar hebben ze de keuze om het af te halen in een filiaal of thuis te laten bezorgen. Wij sturen alle online transacties aan vanuit het hoofdkantoor van KRS. Als ondernemer van de lokale winkel heb je daar geen omkijken naar.

krs-franchisebedrijf-webshop

Meer weten?

Wij stellen onze expertise ter beschikking. Je kunt bij ons verschillende documenten downloaden waarin je meer leest over onze organisatie en de manier waarop wij op trends in de markt inspelen.

Meer weten over gemak voor jou als ondernemer?

Het starten van een eigen winkel gaat vaak gepaard met taken waarop veel ondernemers niet zitten te wachten. Wij weten dit als geen ander en bieden jou een vliegende start zonder gedoe.

wat-we-doen-gemak