Ontmoet bedrijf en mensen achter de Kippie formule.

Werken bij (en met) de KRS familie.

Wij willen groeien. Het liefst naar 100 filialen in Nederland. Omdat klantvriendelijkheid bij ons de hoofdrol speelt, willen we aan iedere vestiging een toegewijde ondernemer koppelen. Zonder ondernemers geen groei. Word je franchisenemer bij ons, dan maak jij het verschil.

krs-familie

Met de voeten in de klei.

KRS is een platte organisatie. Het management heeft zelf ook in de winkels gewerkt. We spreken dezelfde taal en weten waar we het over hebben. Van onze franchisenemers verwachten we dat ze energie halen uit het enthousiasme van hun klanten. Kip kunnen we je leren bakken, maar hospitality moet in je zitten.

Lees meer over onze historie en wie we zijn

Kenmerkend voor ons.

krs-familiebedrijf-franchise

Makkelijk benaderbaar.

Je kunt bij ons terecht met grote en kleine vragen. We staan ook open voor innovatie. Zo voegen we ieder jaar een nieuw product toe aan ons assortiment. De ideeën voor die vernieuwing komen bijna altijd uit één van onze filialen.

franchisebedrijf-krs

Gedeelde waarden.


Wij werken samen met ambitieuze mensen die iedere dag met veel plezier klanten bedienen met een mooi product.

familie-bedrijf-franchise

Competitief & teamspelers.

Wij vergelijken onderling onze prestaties en werken hard om de hoogste score neer te zetten, maar als er hulp nodig is dan staan we voor elkaar klaar.

Een familie.

Ontmoet ons allemaal.

Wil jij ondernemen of heb je een vraag?

Voor veel mensen is het een droom: een eigen winkel openen midden in een stad of dorp. Wij zorgen ervoor dat jij deze droom kunt waarmaken.

wie-we-zijn-krs-familie