Samen groeien.

Leveranciers.

Vanuit ons DC worden alle winkels bevoorraad. Franchisenemers van KRS bestellen via een eigen portal hun goederen bij de organisatie. Van het wc papier tot verse kippenpoten, van diepvries snacks tot frisdrank. Alle producten worden ingekocht bij KRS. In de winkels wordt de laatste hand aan deze producten gelegd zodat de toonbanken iedere dag gevuld kunnen worden met verse producten!

LEVERANCIERS_Header

Een betrouwbare en stabiele samenwerking aangaan?

KRS werkt met vaste inkoopvoorwaarden.
Denk aan vaste voorwaarden zoals betalingstermijn, afname, etc. Je weet dus dat je bij KRS goed zit en een stabiele klant hebt.

Jouw producten in meer dan 50 winkels.
De formule van KRS is een hard franchise formule. Dit betekent dat het assortiment vast staat en in alle winkels hetzelfde is. Voor jou als leverancier betekent dit vaste en hoge afnames van jouw producten die worden verwerkt en verkocht in meer dan 60 winkels door heel Nederland.

Samenwerken.

Onze leveranciers moeten voldoen aan de volgende voorwaarden.

Wij bevoorraden onze winkels twee keer per week.

Vanuit handelsonderneming KFS worden alle producten aan de winkels geleverd. Winkeliers bestellen via een online portal alle producten die zij in de winkel nodig hebben. Met onze eigen vrachtwagens bevoorraden wij alle Kippie-winkels door heel het land.

expeditie-dc-krs

Constante kwaliteitscontrole.

De medewerkers van ons distributiecentrum werken van maandag t/m zaterdag.

Er wordt aandacht besteed aan bevoorrading, kwaliteitscontrole, logistieke planning en orderpicken.

familie-bedrijf-krs-mehmet

"Ik heb het altijd naar mijn zin gehad bij Kippie. Daarom ben ik er ook nog steeds. Ik kan het goed vinden met de oude generatie – we gaan nog steeds samen vissen."

Mehmet Altindag

Werkt al meer dan 45 jaar bij KRS

Heb je vragen of wil je samenwerken?

Denk je dat je onze formule kunt aanvullen met producten van top kwaliteit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

LEVERANCIERS_Contact