Franchisevoordelen.

De voordelen van franchise bij KRS.

Aan franchising zitten voor- en nadelen. Je aansluiten bij een organisatie geeft je een stuk zekerheid, maar hoeveel vrijheid lever je in?

voordelen-franchise

Als je franchisenemer wordt bij KRS loop je weinig risico.

Voordelen van franchise bij KRS zijn onder andere: het lopen van weinig risico, de vele zaken die voor de franchisenemer gefaciliteerd worden en de naamsbekendheid van de formules Kippie. KRS is een hard franchiseformule, wat gezien kan worden als een nadeel. Echter doordat alles is uitgedacht, heeft een winkelier bij Kippie de volledige vrijheid om zich te focussen op de winkel.

Doordat wij onze franchisenemers op veel vlakken ontzorgen is er volledige vrijheid om je te focussen op het werk in jouw winkel.

62

Op dit moment telt ons franchise bedrijf 62 winkels door heel Nederland. Openen we in samenwerking met jou een nieuwe winkel op een mooie plek?

 

Bekijk alle vestigingen →

voordelen-franchise-organisatie

Als franchisenemer bij KRS heb je verschillende voordelen:

  • Je loopt weinig risico;
  • Vele zaken worden voor jou gefaciliteerd;
  • De naamsbekendheid van de formule Kippie.

“Doordat zaken als het assortiment, de aanbiedingen en acties en de recepturen van producten bij ons vast staan, kan de winkelier zich volledige focussen op de winkel. Dat geeft veel vrijheid.”

KRS is een overkoepelende organisatie. De franchiseformule Kippie valt hier onder. Deze formule heeft een hoge naamsbekendheid. Een onderneming starten onder de vlag van KRS neemt dus weinig risico met zich mee. Je profiteert van onze schaalvoordelen, naamsbekendheid, deskundigheid en ervaring.

Als je een franchise neemt bij KRS, stap je in een geoliede machine in. Onze uitgebreide ervaring en deskundigheid bepaalt de vaste waarden van de formule. Maar dat betekent niet dat jij als franchisenemer nergens inspraak op hebt.
De beste ideeën ontstaan op de werkvloer.

Samen gaan wij voor succes.

Franchise voordelen voor ondernemers van KRS.

Bewezen formule.

Onze franchiseformules hebben zich de afgelopen jaren bewezen. Kippie heeft zich inmiddels gevestigd door heel Nederland. Als franchisenemer heb je direct naamsbekendheid. Dat geeft je een voorsprong in vergelijking met ondernemers die met niets beginnen. Klanten kennen Kippie. Met lekkere producten hebben we een echte fan-groep opgebouwd.

Volledig ontzorgd.

Op het kantoor van KRS doen we er iedere dag alles aan om jou als franchisenemer te ontzorgen. Wij regelen onder meer administratie, marketing en inkoop collectief. Als franchisenemer kun jij je volledig focussen op werken in de winkel. Het succes van jouw winkel hangt af van de klantbeleving. Jij zorgt voor klantvriendelijkheid, sfeer en staat in voor de kwaliteit van de producten. Omdat jij je helemaal op deze zaken kan richten, staat niets je succes in de weg.

KRS als partner.

Je maakt deel uit van de KRS familie. Dat is misschien wel het grootste voordeel van franchising bij ons. De relatie tussen franchisenemer en franchisegever is als een levenspartner. Er zijn korte lijntjes tussen directie, medewerkers van ons (service-)kantoor en de expeditie en jou.

Door vele bijeenkomsten en het dagelijks contact, weten wij wat er speelt bij onze winkeliers en welke ideeën er leven. Die gebruiken we om de franchiseformule te verbeteren.

Zij ervaren het zo.

De voor- en nadelen van franchise.

"Ik ben zeer tevreden over KRS als franchisegever. Alles wordt voor je geregeld. Ze nemen veel uit handen. Hierdoor kun je jezelf volledig richten op de verkoop in de winkel en daardoor kwaliteit leveren."

Leendert de Wit

Franchisenemer Kippie Gorinchem

De voordelen opgesomd.

Voordelen voor franchisegever en -nemer.

voordelen-franchise-ervaring

Weinig risico.

Weinig risico door de ervaring en deskundigheid van onze franchiseorganisatie.naamsbekendheid-kippie-vissie

Naamsbekendheid.

Onze formule is landelijk bekend. Door heel Nederland worden branding campagnes uitgevoerd.


schaalvoordelen-van-franchise

Schaalvoordelen.

Je koopt al je goederen in bij ons, dit zorgt voor goede inkoopcondities. Ook worden er collectieve afspraken gemaakt met verschillende dienstenleveranciers zoals marketing, energie en telefonie.

Wil je meer weten over de voordelen van een franchise bij KRS?

Wij kunnen je precies vertellen waarom je voor franchise bij KRS wil kiezen en hoe je volgens ons succesvol kunt ondernemen.