Laat je opleiden tot een echte Kippie-ondernemer.

Franchise-opleiding bij KRS.

Wij zijn een klein en nuchter familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een grote franchiseorganisatie. Door onze ruime ervaring op het gebied van (kip)producten en het runnen van een winkel, kunnen wij jou opleiden tot een echte Kippie-ondernemer.

opleiding-franchise-krs

Jarenlange ervaring in de food- en retailbranche.

Onze organisaties gaat al ruim drie generaties mee. Wat begon met huis-aan-huis verkoop van boter, kip en eieren is uitgegroeid tot verschillende poelierswinkels en uiteindelijk ontpopt tot een succesvolle franchiseorganisatie.

KRS is een typisch familiebedrijf met korte lijntjes. Wij delen onze ervaring met iedereen die bij ons werkt. We leiden startende franchisenemers op, en ondersteunen onze vaste partners. Jouw franchise begint bij ons met een uitgebreide stageperiode`. We ondersteunen je tijdens de opening en blijven je daarna op alle vlakken begeleiden. Jij draait de winkel, wij verzorgen administratie, marketing, productpresentatie, cijferanalyses en ga zo maar door.

Wij delen deze ervaring op verschillende vlakken graag met jou!

1992

Het jaar waarin de succesvolle franchiseformule Kippie werd bedacht na jarenlang poelierswinkels te hebben gehad onder de naam Krijgsman Poeliers.

 

Lees meer →

ondersteuning-franchise-bedrijf

Voor, tijdens en na de opening van de winkel word jij door ons bij gestaan.

Het succes van onze franchiseformules is inmiddels bewezen. Bij ons een winkel runnen is instappen in een rijdende trein. Het enige wat daar voor nodig is, is enthousiasme en de wil om er hard voor te werken.

Het runnen van een Kippie-winkel is een eitje, als je maar wil!

Voorafgaand loopt een kandidaat franchisenemer minimaal een maand stage in een bestaande winkel. Op die manier wordt je opgeleid tot een echte Kippie-franchisenemer. 

Ook tijdens de opening worden franchisenemers verder opgeleid door medewerkers van KRS. Deze medewerkers zijn er bij iedere opening bij en weten dus precies wat je te wachten staat. Minimaal 4 weken vanaf de opening is er dagelijkse ondersteuning voor de franchisenemer.

Na deze vier weken gaan wij over op de structurele winkelbegeleiding. Tijdens de winkelbezoeken wordt er ruim de tijd genomen om openstaande vragen van de franchisenemer te beantwoorden en te helpen en adviseren waar nodig. Ook zijn er periodiek franchise vergaderingen, wordt er jaarlijks een franchiseavond georganiseerd en zijn er jaarlijkse evaluatiegesprekken met iedere winkelier op ons kantoor.

Rawi vertelt hoe zijn werkweek eruit ziet.

Rawi Shriemisier is nu 1,5 jaar franchisenemer van Kippie Amsterdam - Osdorp. Download dit document om te lezen hoe zijn werkweek eruit ziet!

Rawi vertelt van dag tot dag wat jou te wachten staat.

Meer over onze franchise opleiding.

Stap voor stap een KRS ondernemer worden.

Zo wordt je stap voor stap een KRS-ondernemer.

Onze franchiseprocedure hebben wij stap voor stap uitgewerkt. Zo zie je een tijdlijn van het gehele opleidingsproces.

Wat is volgens ons succesvol ondernemen?

Wie de drive heeft om ervoor te gaan, kan bij ons een succesvolle winkel runnen. Het hangt helemaal af van jouw enthousiasme en je wilskracht. De vrouw of vent maakt de tent.

Wij zoeken jou!

Wij werken niet met een ingewikkeld franchiseprofiel. Ben jij nuchter, assertief, open en sociaal? Dan pas je bij onze organisatie. Kom jij onze franchisefamilie versterken?

Opleiding en ondersteuning.

Wij leiden je op tot een succesvol ondernemer!

franchise-ervaringen-kippie-vissie
kippiepan-sterrenburg-kippie
franchise-beginnen-kippie-kip
producten-gemak-franchise-keten

Heb je nog vragen?
Stel ze gerust.

We snappen dat je nog aanvullende vragen over ons opleidingsproces hebt. Neem gerust contact met ons op of download onze documenten voor meer informatie.

opleiding-en-ondersteuning