Succesvol ondernemen met een KRS-franchise.

Een franchise starten? Zo maak je van jouw Kippie-filiaal een succes.

Een franchise openen is de eerste stap. Daarna begint het echte werk: er een succes van maken. Bij KRS sta je daar niet alleen voor. Wij helpen jou succesvol ondernemen: voor, tijdens én na de opening van jouw filiaal.

succesvol-ondernemen-krs

Een succesvolle franchise starten doe je niet alleen.

Wij vinden een winkel succesvol als die na het eerste jaar winstgevend is. Wij zorgen dat jij de kans krijgt om dat succes te boeken. Dat begint met de opening. Wij zorgen dat voor een prachtige openingscampagne. Daarmee lok je nieuwe mensen naar de winkel. Aan jou de uitdaging om van die nieuwsgierige bezoeker een enthousiaste vaste klant te maken.

Voor de opening hebben we natuurlijk ook al werk genoeg verzet. Wij hebben jou de kneepjes van het vak bijgebracht én we hebben onze ervaring ingezet om de winkel in te richten en de voorraad vast op orde te maken. Aan jou om met je enthousiasme door te pakken.

62

Er zijn nu 62 succesvolle franchise-winkels van KRS. Bij welke Kippie-winkel kom jij geregeld? Maak gerust een praatje met de franchisenemer over zijn of haar ervaringen!

 

Alle vestigingen →

succesvolle-franchiseformules

Met enthousiasme kom je ver. Maar door te sturen met cijfers kom je verder. Wij houden dagelijks de resultaten en marges bij. Die spreken we met je door zodat we samen tot een goede strategie komen. Wij helpen je ook om grip op de winkel te krijgen. Na de start kijken we wekelijks met je mee en helpen we je sturen waar nodig. Heb je de wind in de zeilen? Dan laten wij jou je ding doen.

Klanten winnen en vasthouden is jouw taak. Maar ook daar sta je niet alleen voor.

Jouw winkel kan meedoen met  het landelijke spaarsysteem. Wie regelmatig bij Kippie komt, kan sparen voor leuke kortingen.

Onze werkwijze.

De route naar een succesvolle winkel.

Is er een match?

De eerste stap naar een succesvolle Kippie-franchise begint met een goed gesprek in Waddinxveen. Wij willen weten wie jij bent, waarom jij met ons wilt samenwerken en wat jij te bieden hebt. Wij zoeken mensen die weten dat succes draait om de consument. Hoe mooi je product ook is, als de klant niet komt, ben je nergens.

succesvol-ondernemen-franchise

Van testdag tot training.

Is het eerste gesprek goed? Dan draai je een testdag mee bij Kippie. Bevalt dat? Dan gaan we praten over de franchiseovereenkomst en winkelplannen. Daarna begint je training. Je maakt kennis met de mensen van de administratie en logistiek. Daarna krijg je een intensieve training. Vier weken draai je bij een filiaal mee van opening tot sluiting. Dan ben je klaar voor de opening van jouw filiaal.

franchise-succes-formules

En dan gaat het van start.

De opening van je filiaal is een groot feest. Daar komt heel veel bij kijken. Wij ontzorgen je waar mogelijk, zodat jij je helemaal op de klanten kunt richten. De eerste vier weken na opening loopt er iemand van ons in de winkel mee. Zo verzekeren wij jou van de best mogelijke start van je droom.

succesvolle-franchise-starten

Ervaringen van franchisenemers.

“Harde werkers die van een uitdaging houden zitten goed bij Kippie.”

Joris Kramer

Franchisenemer Kippie Leidschendam

Cijfers van onze formules.

62

Kippie vestigingen in Nederland.

1

DC en servicekantoor.

> 120

producten in ons assortiment.

 

Impressie met foto's.

voorbeeld-afbeelding-3
voorbeeld-afbeelding-1
voorbeeld-related-content-webinar
voorbeeld-afbeelding-2

Succesvol ondernemen draait volgens ons om:

sucesvolle-winkel-runnen

Klantgerichtheid.


Mensen komen graag naar jouw winkel.

goede-locatie-franchise

Een goede (A) locatie.


In een drukke winkelstraat, liefst naast de supermarkt.

succesvol-ondernemen-kippie-vissie

Mensen in hun kracht zetten.

Jouw team helpt je succesvol ondernemen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Wil je meer weten over de visie van KRS op succesvol ondernemen? Heb je zelf ambities om een winkel te runnen? Neem contact met ons op of vul ons franchiseformulier in.

waarom-franchising