Twee succesformules, één familie.

Kippie en vissie.

Wat is begonnen als huis-aan-huis familiebedrijf is uitgegroeid tor een succesvolle franchiseformule. Wij hebben het succes van Kippie vertaald naar de innovatieve Vissie-formule. Nu kun jij, als je een winkel wilt runnen, kiezen uit twee succesvolle ready-to-eat franchises van KRS.

franchiseformules-kippie-en-vissie
Passie voor lekker eten?

Help jij mee Nederland te veroveren met lekkere kip- of visproducten?

Kippie is een hoogvlieger in de ready-to-eat markt.

Kippie is een snelgroeiende formule met (op dit moment) meer dan 55 winkels. Deze worden gerund door gedreven franchisenemers. Waarden als kwaliteit, variatie en gemak voor de consument staan centraal. Onze franchisenemers vullen iedere dag de toonbank met gegrilde producten, kant-en-klaar maaltijden, broodjes, snacks en de bekende Kippiepannen. Zij zorgen dat alle producten iedere dag vers gegrild en bereid zijn.

franchise-formule-kippie-winkels

Vissie, een nieuw en innovatief concept.

Uit het succes van Kippie is de franchiseformule Vissie ontstaan. Ook deze formule draait om gemak voor de consument. Je kunt er terecht voor heerlijke, kant-en-klare, visproducten.
Op dit moment is er één Vissie-winkel in Barendrecht. Open jij de volgende?

vissie-franchise-formule-1

Succesvol ondernemen op franchisebasis.

"Een succesvolle franchise starten doe je niet alleen. Klanten winnen en vasthouden is jouw taak. Maar ook daar sta je niet alleen voor."

Pieter Krijgsman

Directie

Onze trots.

De succesformules van KRS.

2

Franchiseformules.

Kippie is inmiddels een begrip in Nederland, Vissie staat nog in de kinderschoenen. Met deze succesformules zorgen wij voor gemak voor de klant én voor de ondernemer.

58

Vestigingen.

Kippie telt 57 locaties en uitbreiding door heel Nederland is mogelijk.  Er is nu nog slecht één Vissie-winkel. De tweede Vissie-winkel is gebouwd en wacht op een enthousiaste ondernemer.

62

Ondernemers.

KRS bestaat uit 62 enthousiaste ondernemers die van hun winkel een succes willen maken. Sommige franchisenemers gaan samen aan de slag met hun partner, andere runnen de winkel alleen met een team medewerkers.

Wil je 'proeven' wat er voor nodig is om een Kippie of Vissie winkel te runnen? 

In onze franchisebrochure lees je alles over onze organisatie, onze diensten en lees je ervaringen van bestaande franchisenemers.

Een succesvol franchisebedrijf met een rijke geschiedenis.

Dit smaakt elke dag!

Proef de sfeer.

kippie-franchise-formule-1
kippiepan-kippie-franchise
vissiebox-kibbeling-vissie
gemak-vissie-concept

Heb je nog vragen?
Stel ze gerust.

Wil je meer weten over onze succesformules? Benieuwd hoe het is om in onze winkels te werken? Kijk dan verder!