Geen zorgen over zaken als bedrijfsvoering, marketing en administratie.

Onze diensten voor franchisenemers.

Wij leveren verschillende diensten aan onze franchisenemers. Dat geeft jou de tijd om je te focussen op ondernemen én op de klant. KRS is een snel groeiende organisatie. Ons kantoor vind je in Waddinxveen. Vanuit dit kantoor ondersteunen we onze franchisenemers op vlakken zoals bedrijfsvoering, marketing en administratie.

leveranciers-1
Wat hoef jij niet te doen?

Zaken die wij verzorgen.

Administratie.

KRS regelt de administratie voor franchisenemers. Jij wordt op verschillende vlakken bijgestaan. Denk daarbij aan de boekhouding, salarisadministratie en het verwerken van financiële resultaten.
Op die manier kan jij je als winkelier volledig focussen op het werk in de winkel.

voordelen-franchise-krs

Filiaalbegeleiding.

Gedurende de gehele franchiseperiode staat KRS je bij op het gebied van filiaalondersteuning. We bezoeken regelmatig onze ondernemers om ze te helpen bij het verbeteren van de bedrijfsvoering. Naast de (wekelijkse) winkelbezoeken, bespreken we de resultaten periodiek en organiseren we franchisebijeenkomsten.

franchise-avond-krs

(Online) marketing en promotie.

We verzorgen de (online) marketing voor onze franchisenemers. KRS adviseert, verzorgt promotiematerialen en zet reclamecampagnes op. Er zowel lokaal als landelijk reclame gemaakt met online, outdoor en printmedia campagnes.

promotie-krs-marketing

E-commerce, klantenservice en ICT.

Wij verzorgen E-commerce en ICT voor onze franchisenemers. Wij zorgen dat jouw klanten via een webshop kunnen bestellen en bieden een zakelijke webshop waarop jij je goederen bestelt. Wij verzorgen ook de aanschaf hard- en software en ondersteunen je bij het gebruik.

Wij zorgen voor de klantenservice die algemene vragen beantwoord en - waar nodig - doorverwijst naar jouw winkel.

franchise-diensten-ict-ecommerce

Inkoop en belevering.

KFS, een onderneming binnen KRS, regelt de inkoop van alle goederen. Doordat er voor alle Kippie-winkels wordt ingekocht, kun je meeliften op de inkoopvoordelen. Je wordt als franchisenemer ook niet afgeleid door alle verschillende leveranciers en vertegenwoordigers. Twee maal per week beleveren onze eigen chauffeurs je. Jouw bestelling plaats je zelf via ons bestelportaal.

krs-franchise-diensten-belevering
Boegbeeld van de zaak.

Wat doe jij wel?

sjoerd-oortwijn-kippie-naaldwijk-ondernemer

Filiaalmanagement.

Jij runt je eigen winkel. Je verzamelt een team enthousiaste medewerkers. De kennis die jij hebt over hygiëne, klantgerichtheid en verkoop draag je over.

diensten-franchise-bedrijf

Productbereiding.

Iedere dag bereid je in jouw winkel de lekkerste producten. Zo maak je het je klant makkelijk; die hoeft het alleen nog op te warmen. Jij kruidt en grillt de kiprpoducten en zorgt dat de toonbank er altijd spic en span uitziet.

Wil je nog meer weten?

Opleiding en ondersteuning
Leer meer over benodigde vaardigheden.
Lees meer
Franchisenemer worden
Leer meer over ons proces.
Lees meer
Jouw voorgangers.

Verhalen van anderen.

"Het voordeel van de franchiseformule is dat er altijd iemand is om je te helpen."

John Ceulemans

Franchisenemer Kippie Den Bosch

Heb je vragen over onze diensten voor franchisenemers?
Stel ze allemaal!

Voor veel mensen is het een droom: een eigen winkel openen midden in een stad of dorp. Wij zorgen ervoor dat jij deze droom kunt waarmaken.

HOME_Contact