Kant-en-klare kipproducten.

Kippie.

Het geheim van ons succes? Niemand loopt een Kippie-winkel voorbij zonder zich te verlekkeren aan een de heerlijke geur van kip. Of je nu een kippenpootje, kipsateetje of vers belegd broodje lust, bij ons ligt het voor je klaar.

franchiseformules-kippie-1

De Kippie franchiseformule.

Kippie is dé toonaangevende franchiseformule als het gaat om grill- en maaltijdproducten. Wij willen iedere klant de beste kwaliteit én een gevarieerde keuze bieden. Daarbij staat het gemak van de klant voorop.

Het hoofdkantoor en de distributieafdeling van Kippie bevinden zich in Waddinxveen. Van daaruit leveren wij producten aan onze vestigingen. In de winkels bereiden we de producten voor de verkoop. Op dit moment telt Kippie meer dan 55 filialen door heel Nederland. Op de werkvloer staan kwaliteit, variatie en klantvriendelijkheid voorop. Kippie biedt iedere dag de meest verse, lekkere en vooral gemakkelijke producten aan.

Lees meer over ons franchisebedrijf →

Passie voor kip?

Help jij Nederland te veroveren met heerlijke kip?

Kies voor een hoogvlieger in de ready-to-eat markt.

Kippie is een originele en eigentijdse winkelformule. Waarden als kwaliteit, variatie en gemak staan bij ons centraal. Ons succes danken wij aan kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en de Kippiepannen. Kippie verrast je iedere dag opnieuw met de lekkerste producten; of je nu direct wil genieten of juist thuis eten wilt opwarmen.

Een uitgebreid assortiment van vers bereide producten.

Kippie verkoopt uitsluitend kant-en-klare producten. Je hoeft het thuis alleen nog op te warmen. Die bereiden we in onze winkels. Wij grillen dag in dag uit heerlijke kippenpoten en borrelhapjes. In onze oven bereiden we de hele dag maaltijden en bakken we broodjes.
Voedselkwaliteit en voedselveiligheid staan bij ons Kippie hoog in het vaandel. Door nauwe samenwerking met onze leveranciers, garanderen wij de beste kwaliteit. Onze producten zijn met zorg geselecteerd.

Sociaal zijn, overzicht houden en mensen aansturen. 

Bij Kippie staan sfeer en beleving in de winkel op nummer één. Daar zorg jij als Kippie-ondernemer voor. Door een goed team om je heen te verzamelen zorg je dat iedere klant graag bij je terug komt. Ben je sociaal, heb je overzicht en vind je het leuk om mensen aan te sturen? Dan is franchising bij KRS iets voor jou.

Tevreden franchisers.

Zij gingen je voor.

"Het begon als een bijbaantje in de zomervakantie. Daar had ik het zo naar mijn zin dat ik eigenlijk in deze branche verder wilde gaan kijken."

Carlo Vogel

Franchisenemer Kippie Goes

Onze trots.

De Kippie formule.

62

Kippie winkels.

Je vindt onze Kippie winkels door heel Nederland.

>1 miljoen

Online klanten.

Per jaar zijn er meer dan 1 miljoen klanten die onze website bezoeken.

130

Producten.

Kippie heeft meer dan 130 heerlijke producten en aanbiedingen in het assortiment.

Wil je 'proeven' wat er voor nodig is om een Kippie winkel te runnen? 

Lisa de Jong en Joris Kramer nemen je graag mee op hun franchise avontuur dat ze 3,5 jaar geleden zijn gestart.

Kippie smaakt elke dag!

Proef de sfeer.

kippenpoten-kippie-franchise
voorbeeld-afbeelding-1
kippiepan-kippie-franchise
broodjes-kippie-franchise

Wil jij een eigen Kippie-winkel runnen?

Wij maken deze droom voor je waar!

franchiseformules-kippie