Wij zoeken ondernemers door heel Nederland.

Ga ondernemen als franchisenemer.

KRS zoekt franchisepartners voor onze grill- en maaltijdenwinkels. Als partner profiteer je van een bewezen formule. Hierdoor kun je jezelf volledig focussen op de belangrijkste aspecten van ondernemerschap: tevreden klanten en smakelijke producten.

Kippie zorgt voor variatie en gemak.

Succesvolle winkels.
Wij streven naar smaakvol ingerichte winkels waar voorbijgangers niet omheen kunnen. Kippie-winkels laten passanten verlangend kijken naar de kiplekkernijen. De aanstekelijke aroma’s laten het water in de mond lopen. Ze kunnen niet in een snelle pas om onze winkels heen.

Bewezen franchise-formule.
Wij spelen bij Kippie in op de gemak-trend. In onze winkels vind je een breed assortiment aan verse kant-en-klaarmaaltijden, heerlijke belegde broodjes en tal van gegrilde kipproducten. Je kunt onze gerechten direct opeten of thuis opwarmen. Het is gemakkelijk én gezond.

"Wij zoeken naar gedreven ondernemers die als franchisenemer het gezicht willen worden van één van onze winkels."

Pieter Krijgsman

Directie KRS

Klaar voor de stap?

Wij hebben bijna 60 winkels, en willen er meer…

Betrokken partners gezocht!

Wij zijn een franchiseorganisatie met meer dan 60 winkels door heel Nederland. In onze winkels worden de kipproducten iedere dag vers gegrild, gebakken en klaargemaakt. Waarden als kwaliteit en variatie staan centraal. Daarnaast spelen we met de formules in op de gemakstrend. Het brede assortiment bestaat uit maaltijden, grillproducten en belegde broodjes. Je eet het direct op of maakt het thuis warm. Alles is vers, gemakkelijk en gezond.

Jarenlange ervaring van onze organisatie.

Wij blijven groeien en zijn daarom op zoek naar ondernemers met een persoonlijke en betrokken instelling. Als franchise stellen wij onze jarenlange expertise ter beschikking en ondersteunen we jou als franchisenemer op elk vlak. Je krijgt bovendien intensieve begeleiding; voorafgaand, tijdens en na de opening van jouw winkel.

Wij zoeken jou.

Bij KRS werken we niet met een uitgebreid typeprofiel van een franchisenemer. Voor ons telt één ding: jij bent niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Ray vertelt hoe hij franchisenemer werd bij Kippie.

Wat zijn werkervaringen en interesses zijn en wat ervoor zorgde dat hij voor het franchiseconcept 'Kippie' koos. Ray vertelt het je allemaal in dit interview!

De ervaring van een bestaande franchisenemer van KRS.

Meer weten?

Voordat je aan dit grote avontuur begint willen we je voorzien van alle mogelijke informatie. Op onze website lees je veel meer over franchising in het algemeen en vind je vele klantverhalen.

vacature-franchise-krs
Klantverhalen

Franchise ervaringen.

Naast Ray zijn er nog veel meer andere franchisenemers van KRS die vertellen over hun ervaringen met franchising en met onze organisatie.

Niet bang om de handen uit de mouwen te steken?

Dan nodig ik je van harte uit bij ons op kantoor!
Wij zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers voor nieuwe Kippie-vestiging door heel Nederland. Is het jouw droom om een eigen winkel te runnen?

wie-we-zijn-bedrijfswaardes