Kom jij ons team versterken?

Kom werken bij het familiebedrijf KRS.

Naast gemotiveerde franchisenemers, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons bedrijf kunnen aanvullen op verschillende vlakken. Denk bijvoorbeeld aan medewerk(st)ers voor in onze Kippie-winkels, vrachtwagenchauffeurs, orderpickers en medewerkers voor verschillende functies op ons hoofdkantoor.

kantoor-dc-krs-verhuisd
Openstaande vacatures

Ons team versterken?

KRS is een snelgroeiend bedrijf. Met nu 60 Kippie-winkels en een gloednieuwe webshop is er genoeg te doen. Op verschillende afdelingen zoeken wij enthousiaste mensen die ons team willen versterken!

Verschillende functies.

Een groeiende organisatie.

gemak-trend-food

Werken in onze winkels.

Het werk in onze winkels draait om het bereiden van de producten, het adviseren van de klanten, volgens de HACCP hygiëne regels werken en het klaarmaken van bestellingen. Sfeer, beleving en klantvriendelijkheid staan op nummer één. Lijkt het jou leuk om een Kippie-team bij jou in de buurt te versterken? Solliciteer dan bij één van onze winkels!

kantoor-dc-krs-verhuisd

Aan de slag op ons hoofdkantoor.

Op ons hoofdkantoor worden verschillende zaken voor de ondernemer geregeld. Denk aan de administratie, (online) marketing, het webshop webshopbeheer en de inkoop van goederen. We werken met een klein team dat steeds verder wordt uitgebreid. Lijkt het jou leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur gerust een open sollicitatie.

krs-franchise-diensten-belevering

Chauffeurs en DC medewerkers.

Ook ons DC wordt uitgebreid. Wij zijn op zoek naar expeditie medewerkers die houden van uitdagend en afwisselend werk. Zo ben je bijvoorbeeld werkzaam in onze productie en als orderpicker. Al onze winkels worden twee maal per week beleverd door onze eigen vrachtwagens. Als vrachtwagenchauffeur ben je bij ons ook meer dan welkom!

Wil je bij ons solliciteren of heb je een vraag?

Of het nu is als winkel-, administratief- of magazijnmedewerker, stuur ons gerust een open sollicitatie. Vermeld hierin waarin jij geïnteresseerd bent en om welke vestiging dit precies zou gaan. Wij brengen je in contact met de juiste persoon!

werken-bij-krs