Samen ondernemen.

Wie zoeken wij?

Franchisenemer worden bij KRS gaat gemakkelijker dan je waarschijnlijk denkt. Heb je genoeg informatie over ons bedrijf en de succesvolle franchiseformules kunnen vinden? Meld je dan aan en vul ons franchiseformulier in. Wij zoeken ondernemers met een persoonlijke, commerciële en enthousiaste instelling die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken!

Wij zoeken ondernemers met een persoonlijke en betrokken instelling.

Expertise.
Wij zijn op zoek naar ondernemende franchisekandidaten om onze ambities op de Nederlandse markt te kunnen realiseren. KRS stelt haar jarenlange expertise ter beschikking en zal de franchisenemer op elk vlak ondersteunen.

Praktische en theoretische begeleiding.
Kandidaat-franchisenemers krijgen bovendien een intensieve begeleiding voorafgaand aan het openen van een winkel. Dit is theoretisch, maar vooral praktisch. Want: een KRS-ondernemer mag absoluut niet bang zijn om zelf de handen uit de mouwen te steken.

"Vanaf het eerste gesprek met KRS voelde alles vertrouwd. Er werd wel gezegd dat ik jong was, maar ik had alle ervaring die nodig was om een winkel te runnen. Ik dacht: kom maar op, ik ben benieuwd wat haalbaar is!"

Ray Hack

Franchisenemer Kippie Den Haag - Leyweg

Klaar voor de stap?

Ben jij degene waar wij naar op zoek zijn?

Franchise-profiel.

Bij KRS bestaat er geen typeprofiel. Je moet niet bang zijn om zelf aan de slag te gaan op de werkvloer. Een franchisenemer van een KRS formule brengt 100% van zijn tijd door in en voor zijn winkel. Alleen zo kan hij of zij, met het team, dagelijks de gewenste kwaliteit en service verlenen aan klanten.

franchise-profiel-krs

Een franchise-ondernemer worden bij KRS is…

... vol enthousiasme dit ondernemingsproject aangaan. Als ondernemer neem je initiatief, heb je zin om elke dag in of bij de winkel betrokken te zijn, heb je gevoel voor klantenservice, ben je in staat een team aan te sturen, etc.

... aanwezig zijn in jouw winkel. Een winkel exploiteren vraagt om constante aanwezigheid in de winkel.

... volledige toewijding aan jouw Kippie-winkel. Andere beroepsactiviteiten, buiten jouw eigen winkel, zijn uitgesloten.

franchisenemer-worden

De eigenschappen van een KRS-ondernemer.

Een franchisenemer bij Kippie denkt in oplossingen, is klantvriendelijk, beschikt over commerciële kwaliteiten, toont initiatief, beschikt over enige beroepservaring in de retail-, horeca- of foodbranche en is een harde werker.

hoe-word-je-franchisenemer

Wij zijn op zoek naar jou!

Kun jij je vinden in het profiel wat wij schetsen? Beschik jij over de juiste eigenschappen en heb je de drive om een succesvolle winkel te runnen in samenwerking met ons? Vul dan ons franchiseformulier in!

Dit zijn enkele vragen, zo gebeurd!

Meer weten?

Op onze website vind je nog meer informatie over onze franchiseformule, wie wij zoeken en wat wij de franchisenemer bieden. 

Wij zoeken jou!

Voor veel mensen is het een droom: een eigen winkel runnen. Bij ons kun je deze droom waarmaken.

wie-zoeken-wij